Категорије
NOVI SAD

Конкурс за 15. Међународну изложбу фотографија „Православље на интернету“

Друштво љубитеља фотографије, филмских и видео остварења „Беофото“ из Беочина расписало је конкурс.

Ова традиционална манифестација која се организује под покровитељством Општине Беочин, први пут одржана 2006. године, приређује се у славу св. исповедника Варнаве Настића, владике хвостанског и беочинског.

За традиционалну смотру фотографија са православним садржајем шаље се до пет фотографија у електронском облику, формата 20 х 30 цм (20,3 х 30,5) у 300 дпи. Право учешћа на конкурсу имају радови који су предходно објављени на било којој интернет адреси, што аутори доказују слањем линка. Фотографије се шаљу на мејл адресу ademovski@gmail.com Котизација, за учешће на овом конкурсу, се не плаћа.

У конкуренцију за избор најуспешнијих улазе фотографије пристигле закључно са 15. октобром ове године. Жири Фото кино и видео савеза Војводине од прихваћених радова изабраће оне који ће се наћи у каталогу и на 15. изложби.

Признања и похвале доделиће се у појединачној конкуренцији и за колекцију, као и награда „Сава Драгојловић“ за најбољу фотографију домаћег аутора у избору жирија организатора.

Детаље везане за конкурс као и за све предходне изложбе можете пронаћи на сајту Друштва Беофото, на адреси http://www.beofoto.rs/

Извор: РТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *