Tradicionalni doručak u novom ruhu Restorana Knin

Mirisi zavičaja koji se šire iz peći punih sa ljubavlju i pažnjom pripremljenih hedonističkih poslastica sa ovog , našeg prostora.
Možda ste za neke zaboravili. Možda ste neke toliko želeli da probate, ali do sad niste imali gde.

Restoran Knin se odlučio, da nam vrati delić kulinarske tradicije, da nam ugreje i okrepi dušu kao i da nam pruži posebno iskustvo i celokupni doživljaj.
Osim već poznate jagnjetine i teletine ispod sača, o kojoj ovi istinski domaćini govore sa znanjem stručnjaka i posvećenošću najvećeg kulinarskog hedoniste, Knin nam donosi jednu poseban novitet, koji na prostoru Novog Sada i šire možete samo ovde na ovde na kompletan način doživeti.
Čuli ste za Hercegovački sir iz mjeha? Specialitet koji se i dalje priprema na tradicionalan komplikovan i dugotrajan način.

On sazreva dva meseca na čistom vazduhu hercegovačkih domaćinstava, okupano odsjajem primorskog sunca o hercegovački kamen.

U njega seljak ulaže puno energije i ljubavi, a industrijska proizvodnja i brendiranje ne postoji, prosto ga je nemoguće industrijalizovati i iskopirati.   Takođe, samo sazrevanje punog mleka u mehu za ovu autentičnost ukusa iziskuje posebne klimatske uslove, vazduh, nadmorsku visinu i podneblje.

Ovaj specijalitet je sinonim restorana, koji je u isto vreme autentičan i tradicionalan. Uveravamo Vas da je  nemoguće iskopirati energiju  konobe kojom grli  svoje goste.

RESTORAN KNIN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *