Sunčane naočare kao odraz stila

Obožavam leto jer nema šminkanja, teškog nakita. Moj najlepši ukras su moje sunčane naočare a biram ih tamo gde ću dobiti profesionalni savet od toga kako mi stoje do specifičnosti svakih ponaosob. Naravno da razmišljam o tome da staklo mora da čuva moje osetljive oči od sunčevih zraka, da bude zdravo za moj vid, da mogu jasno da vidim i da ne pravim bore od mrštenja na suncu. Takođe želim da budem moderna, da naočare idu uz mene, ipak će biti moj asesoar broj jedan čitavog leta.

Ovaj mali – značajan i upadljiv asesor važan je modni detalj kako ženske tako i muške mode, stila, upotpunjavajući svaki outfit.

I dalje su u trendu večni Ray-Ban sa svojim Wayfarer modelom, sad sa raznolikim staklima i ramovima posebno za muškarce i posebno za žene.

Što se tiče ovogodišnjeg trenda za muškarce – to su smaragdno- zelena sjajna stakla, koja odaju prizvuk “avijatičarskog look-a”, što se tiče ramova –biće sivi i maskirni.

Što se tiče dama, takođe Ray- Ban klasik oblik ostaje u fokusu, kao i pastelne boje ali sada sa varijetetom dve boje…hit će biti nove muster za ramove u životinjskom printu geparda, tigrastom mustrom ili tematskog hipi stila.

maxresdefault

Pored ovih klasika morate upoznati i male okrugle naočare, koji dobijaju sve više pažnje svojim zaokruženim i krivudavim izgledom. Neki od njih su u retro stilu, koji će Vas učiniti nostalgičnim, a u isto vreme dati savremeni izgled. Dok će muškarci imati stilizovane, minimalističke braon, sive, crne, tanke okvire (plastične i metalne) sa tamnijim staklima, žene će moći da uživaju u ovim manjim okruglim naočarima sa debelim ramovima, u neočekivanim bojama i mustrama. Najneobičniji stilovi okruglih ramova će u 2016. godini biti belo-šareni ramovi i mala, okrugla, tamna stakla. Svoju originalnost možete proširiti duplim, tankim ramovima, a zaobljene ivice možete dodati klasičnim okruglim ramovima. Ovaj stil okruglih stakala daje efekat vašoj pojavi i čini najobičniju opremu divnim i orijentisanim prema detaljima. Obezbedite i Vi Vaše okrugle naočare, zasjajte u novom svetlu i imajte pojavu poput poznatih zvezda.

09

Dok su okrugla stakla glavna tema na svakoj žurki, još jedna stvar je našla put u modu, a to su veliki naočari s ogromnim ramovima u različitim bojama, različitih tekstura, printova i dimenzija. Obe verzije su namenjene kako muškarcima, tako i ženama. “Ombre” ramovi u dve boje sa staklima koja su gore tamnija, a dole svetlija će i dalje biti u modi. Veliki ramovi će Vam pružiti izgled bube, štrebera, ili pogled sličan mačijim očima. Na raspolaganju će biti neočekivani parovi boja, ali glavne boje će sledeće godine biti boja breskve, bela, siva, zelena i različite nijanse plave. Moći ćete da birate između pastelnih i jarkih boja.

Za one koji smelo eksperimentišu će biti nesvakidašnjih oblika poput ramova sa medveđim ušima, jarkih boja kao fluorescentna žuta i neon plava. Teksture nekih ramova će biti dostupni sa šarenim životinjskim mustrama. Futuristički stilovi novih razmera će takođe biti prezentovani kao i novi rubovi na starinskim ramovima, za koje ne biste nikad pomislili da ćete ih jednog dana nositi. Ovi naočari s tamnim staklima i “vanzemaljskim” ramovima, koje će Vam prekriti pola lica, će biti odraz Vaše originalnosti. Za koje god velike okvire ste se odlučili, definitivno ćete izgledati elegantni sa njima.

 

little-boy-funny-sunglasses-14323410

OPTIKA LOOK & LOOK

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *