Savršen buket više nije mit

Cveće- čarolija boja, dezena i oblika koja često govori više od reč, govori umesto nas i o nama…

          Tradicionalno nas cveće prati u najsrednijim, najtužnijim i u nekim vrlo važnim momentima života, takođe ume da razvedri i probudi čula i najobičnijem jutru, danu, večeri… Slažemo se da i običan cvetni buket, napravljen sa stilom, u nama budi posebnu emociju, a da ne pričam o spletu emocija koje mirisne note bude.

Divljenje koje izazivaju glamurozne ili bajkovite dekoracije, zadivljujućih i neverovatnih cvetnih aranžmana, može učiniti Vaš posebni dan još posebnijim.

        Neke od nas, nikada nisu razmišljale o venčanju i kada dodjemo do tog dana budemo zbunjene još više nego inače i ne znamo šta želimo, u tom trenutku tako nam treba neko ko će nas samo usmeriti gde da gledamo i šta da tražimo….

    …opet sa druge strane postoje i one devojčice koje su oduvek znale šta žele i kako žele da prodje taj najbitniji dan u životu jedne princeze… mada često imamo ideju kako bi voleli da izgleda dekoracija za nama posebni dan koji želimo da ukrasimo cvećem, ali ne znamo kako bi to sproveli u delo, ili pak- nemamo jasnu ideju, jel bože moj još nam o tome fali da mislimo…

Jedno je jasno ili imamo ili nemamo jasnu sliku… zato je tu profesionalni tim cvećare  Đurđevak da naše šarene i mirisne snove sprovede u javu. Dovoljno slobodni da se poigraju stilom i pokažu Vam kako cveće priča najlepše priče vaših života…praveći od cveća pejzaž iz bajke, vabeći vaša čula…

CVECARA DJURDJEVAK

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *