REŠITE SE NEŽELJENIH DLAČICA, REŠITE SE MUKE

Istrajnost je odlika velikih ljudi. Da bismo uspeli u zacrtanom i bili zadovoljni sobom i svojim učinkom, prva prepreka ne sme nas pokolebati. Sigurno ste bar jednom odlučili da počnete intenzivno da vežbate, ali kako rezultati nisu bili vidljivi odmah na početku, odustali ste. Ovakav princip trebalo bi odmah u startu precrtati i zaboraviti u potpunosti na njega. A novi način života pokušati primeniti u bilo kom njegovom segmentu. Za početak, recite zbogom neželjenim dlačicama i osećajte se udobnije u svom telu.

Ukoliko želite trajno da uklonite neželjene dlačice, odmah na početku trebalo bi da znate da to nije moguće nakon samo jednog tretmana. Obično je za to potrebno najmanje tri tretmana, a u zavisnosti od same strukture dlačica i do sedam puta. Trajna epilacija laserom svakako predstavlja jednu od prednosti današnjeg vremena. Na samom vrhu lestvice nalazi se nekoliko lasera sa kojima su tretmani trajnog uklanjanja neželjenih dlačica najsigurniji (lumenis light sheer duet, ne dio star, nd:yag laser). Ovom tretmanu mogu da se podvrgnu ljudi svih tipova kože, od najsvetlije do najtamnije puti. Bitno je naglasiti da je tretman bezbolan i bezbedan, a kako biste u potpunosti uklonili dlačice potrebno je da više puta ponovite tretman.

U zavisnosti od vrste tretmana, odnosno lasera, potrebno je izvršiti određene pripreme, ali najvažnije je da dlake ne bi trebalo da se uklanjaju pincetom ili voskom pre tretmana. Mi koristimo lasere koji sežu sve do korena dlake gde se nalazi pigment dlake melanin, ali i do krvnog pigmenta kapilara koji ishranjuju dlaku. Koji tretman bi za vašu kožu i samu strukturu dlake bio odgovrajući, znaćete nakon konsultacije sa stručnim licem.

Donesite odluku u pravom trenutku i zaboravite na neželjene dlačice.

NADA DIVA

2 Comments Add yours

 1. Branka kaže:

  Dobar dan.Recite mi koja je cena jednog tretmana.Unapred hvala

  1. milangru kaže:

   Poštovana,
   u vezi tretmana i cena bilo bi dobro da odete na http://tronnews.rs/firma/nada-diva/ , tu ćete naći sve neophodne informacije.
   Srdačan pozdrav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *