REŠITE SE NEUGODNIH BRADAVICA NA JEDNOSTAVAN NAČIN

Kako bismo u potpunosti bili zadovoljni sobom i svojim telom, moramo na tome mnogo da poradimo.. Ako smo nečim naročito nezadovoljni, uglavnom svu pažnju usmerimo ka traženju konkretnog rešenja. Ukoliko su u vašem slučaju to bradavice, ne morate dalje da tragate. Mi vam nudimo jednostavno rešenje.

Bradavice izazivaju papiloma virusi koji ulaze tamo gde je koža tanka, vlažna ili neznatno oštećena. Ti izraštaji kože i sluzokože češće se viđaju na šakama i stopalima, jer su to traumatizovane zone, pa virus lakše prodre u kožu. Bradavice se mogu pojaviti i na licu, u predelu oko nosa, usana, na čelu. Ipak, najčešće mesto gde se pojavljuju su šake. Kako ih uzrokuje virusna infekcija, naš organizam se brani sam, te vremenom postajemo otporni, pa bradivice same od sebe nestanu. Ipak, češće se dešava  i da se prošire ili prenesu na druge delove tela, te ih je  potrebno lečiti. Naravno, najbolje bi bilo da se odmah obratite doktoru kako se infekcija ne bi  proširila.

Ukoliko bradavice nastanu ispod nokta, tada su veoma bolne. Dok one na tabanima uzrokuju bol prilikom kretanja. U suštini, bradavice mogu da se pojave bilo gde na telu. Ova gruba ispupčenja uglavnom su boje kože I ne daju nikakve simptome. Ako su grube, sive ili braon boje, reč je o običnim bradavicama koje se najčešće javljaju kod dece i to na šakama. Postoje i glatke bradacice, koje su svetlije boje  i manje su od običnih bradavica. Treća vrsta su nejednake i grube, a najčešće se pojavljuju oko noktiju, na rukama i nogama, i to često kod ljudi koji grickaju nokte. Ova virusna infekcija najviše se širi na javnim mestima, kao što su javni bazeni.

Kao najbrže rešenje, mi vam nudimo tretman radiotalasnom tehnikom, tokom kojeg se bradavica u potpunosti ukloni. Intervencija je bezbolna, a radi se u lokalnoj anesteziji. Dovoljno je samo jednom da dođete i bradavice će biti uklonjene. Sama intervencija traje kratko, a posle toga ne osećate nikakvu bol. Uklanjanje bradavica radiotalasima je najefikasniji način skidanja bradavica, jer nakon što se radiotalasima pređe preko bradavice, ona ispari. Nakon tretmana, pojavljuje se krasta koja ubrzo otpadne, a boja kože se vremenom izjednačuje sa okolinom.

NADA DIVA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *