Poželite jako i ostvariće se

Ljudi često upadnu u kolotečinu, a da toga nisu ni svesni. Nekako se uvek na isto mesto ide na popodnevnu kafu, na neku laganu večeru ili se šetanje svode na identične trase svaki put, a završavaju se ledenim čajem u istoj stolici za onim našim stolom.

S vremena na vreme potrebno je unositi one male, sitne promene koje umeju da nam začine svaki dan. Možda da umesto vanile i čokolade, uzmemo kuglu sladoleda od jagode i banane. Pa da limunadu zamenimo nekakvim voćnim miksom, a krempitu šampitom.

Pa šta i da nam se ne dopadne?! Sutradan opet možemo probati nešto drugo, sve dok ne nađemo ono idealno, onu savršenu kombinaciju samo za nas.

           Kao što osvežavate svoju garderobu, tako je potrebno ponekad promeniti i začiniti malo svoj život. Pronaći način da se upotpuni slobodno vreme, da se unese nekakva izmena koja će prijati i vama i ljudima oko vas, sa kojim te sate najčešće provodite. I budite otvoreni za nekakvu sugestiju, prihvatite predloge drugih bez mnogo dvoumljenja. Nikada ne znate šta ćete na tom putu da otkrijete. Možda baš u tom novootkrivenom restoranu pronađete jelo u meniju čija vas naziv privuče i u koje ćete se zaljubiti na prvi ukus. Ili možda baš tu čujete najlepšu obradu nekakve poznate pesme, a neki šašavi smeh vas razveseli na prvi zvuk. Jednostavno se prepustite novim, slatkim sitnicama koje će vam izmamiti osmeh i podići raspoloženje na viši nivo.

Upotpunite svoje večernje izlaske malo drugačijom atmosferom, probajte nekakav delikates, spremljen na drugi način, možda sa nekim tajnim sastojkom koji ga čini posebnim. Dopusti sebi nekakve nove kombinacije pića i hrane, isprobaj i više kombinacija za jedno veče i znaj da ćeš uvek imati mesto koje će biti posebnije, koje će biti jedinstveno. A ono će umeti da čuva tvoju tajnu, znajući da ćeš mu se vraćati iznova.

bata--pezo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *