PODMLADITE SE, UKLONITE GODINE SA VAŠEG LICA

Kako nam se povećava broj godina, naša koža lica gubi svoju vitalnost, odnosno elastin i kolagen, dva osnovna činioca zategnute i elastične kože. Međutim, zahvaljujući naprednoj estetskoj medicini, mi danas možemo sa lakoćom da rešimo ovaj  problem. Na taj način, broj godina neće biti vidljiv na našem licu.

Mi vam nudimo novu metodu liftinga kože, takozvanu terapiju mezonitima kojom se neoperativnim putem postižu približni rezultati kao kod hirurškog liftinga. Mezoniti su posebna razgradiva vlakna koja su nakon operacija srca i krvnih sudova, dobila primenu i u estetskog medicini. Njima se podmlađuju i zatežu određene zone kože lica tako što se pomoću igle u kožu uvode biorazgradiva vlakna. Postupak unošenja mezonitI obuhvata  veći broj  igala koje se postave u različitim pravcima u koži  kako bi se, nakon njihovog izvlačenja,  napravila mreža unetih niti.  Nakon nekoliko meseci te mezonitI organizam razgradi, na njihovom mestu ostaje novoformiran kolagen takođe u vidu mreže unetih niti. S obzirom da se radi o biorazgradivim nitima nema opasnosti od neželjenih efekata kao ni od alergijskih reakcija. Prvi efekti liftinga lica su vidljivi ubrzo nakon postavljanja niti a traju i više godina. Još jedna od prednosti mezonita je sto je to sigurna i brza metoda i minimalno invazivna. Tretman je minimalno bolan. Kako oporavak nakon terapije nije potreban, ova metoda može da se kombinuje sa drugim metodama.

Pored kože lica, terapijom mezonita možete zateći i kožu u predelu dekoltea, vrata, podvaljka, nadlaktica, zatim sa unutrašnje strane butina, stomaka, kolena. Mezoniti nude potporu koži tako što  podstiču proizvodnju novog kolagena. Na taj način oni kožu podmlađuje. Ukoliko želite da podmladite svoju kožu lica i vratite mu volumen i elastičnost, mi vam toplo preporučujemo terapuju mezonitima, koja vašem licu daje sto posto prirodan izgled.

NADA DIVA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *