Osvežite svoj pogled, privucite još više pažnje

Pogled privlači pažnju.

Pogledom stavljate do znanja da vam je nešto interesantno.

Sjaj u očima propraćen osmehom ume da bude dovoljan da osvojite nečije srce, u sekundi. A kako se danas brzo živi, ponekad nam nedostaje više sna, te nam oči izgledaju umorno. Vremenom, formiraju se tamni, crni kolutovi u predelu očiju ili pak kesice ispod oka. I koliko god spavali, osećali se odmorno, kesice neće nestati, a tamni podočnjaci neće izbledeti. Ukoliko su podočnjaci natečeni, te se formiraju kesice ispod očiju, postoji šansa da je to usled viška tečnosti u organizmu. Naravo, i naduvani podočnjaci mogu da imaju genetsku predispoziciju, ali mogu da nastanu i usled problema sa sinusima.Uprkos tome što smo prepuni energije, naš pogled deluje umorno i neprivlačno. Međutim, postoji način da prosto osvežite područje oko očiju, da vaše lice dobije potpuno novi sjaj, da postane odmorno nakon toliko vremena.

Sve što je potrebno da uradite, jeste da zaista odlučite da stavite tačku na umorno lice, da okrenete novi list i pružite sebi jedan novi početak.

Svakako, tamni prstenovi oko očiju i natečeni podočnjaci ne deluju lepo i odaju utisak konstantog umora i iscrpljenosti. Međutim, uz pomoć hirurške korekcije vaše lice će da se ozari, jer će umor sa vašeg lica da nestane. Pomenuta korekcija podrazumeva zatezanje očnih kapaka, eliminaciju otoka, kesica ispod oka  i opuštene kože u tom predelu. U zavisnosti od vaše želje i potrebe, mogu se operisati samo gornji kapci ili samo donji, ili oba zajedno. Ova hirurška metoda, takozvana blefaroplastika koju mi koristimo, radi se u lokalnoj anesteziji, a ožiljak postaje neprimetan ubrzo nakon intervencije. Nakon pomenutog zahvata, kod pojedinih osoba mogu se javiti blagi otoci ili manji ili veći koji se polako povlače tokom prve sedmice nakon zahvata.   Nakon što se izvade končići, a otok spadne, vaše lice biće  podmlađeno. Zaboravićete na podočnjake ili opuštenu kožu kapaka, a ponovo ćete zavoleti svoj odraz u ogledalu. Osećajte se ugodnije u svom telu,  poklonite sebi otovrreniji I lepši pogled.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *