Nudimo Vam najslađe buđenje

Jutra su najlepši deo dana. Bilo da ih dočekujemo ili ispraćamo.

Doba kada se grad budi, kada su ulice skoro pa u potpunosti prazne, kada asfaltom dominira tišina.  Svako je, bar jednom, poželeo da jutro potraje malo duže.

Ali ono je nemirno i traži graju, traži priču, osmeh, žurbu. Koračajući poznatim stazama, uvek odnekud zamiriše kafa. Ona jutarnja, nekome prva duža, a nekome jača, kratka. Mi smo tu da Vam upotpunimo jutro, da Vam poklonimo taj produžetak, da lagano „rastegnemo“ te užurbane jutarnje sate.

           Kada šolja pune kafe, sa nekakvom slatkom šarom, zamiriši na Vašem stolu i fiksira Vaš pogled, dan skoro, pa može da počne. A baš ovaj dan, baš ovo jutro ne mora da bude kao svako drugo. Unesite nekakvu promenu u svoj život, izaberite neki drugi kafić u kojem ćete provoditi vreme i rasterećeni se uhvatite u koštac sa ostatkom dana.

         Pročitajte novine, ispunite ukrštenicu, sudoku, a na kraju pročitajte horoskop.

          Ako pod ljubav stoji da ćete danas imati sreće, osvrnite se i uputite osmeh lepotici za stolom pored. Podelite svoje prepodnevne časove baš sa njom, jer nikad se ne zna, zar ne? Ako vam pak ljubavni horoskop nije ispisan rozim slovima, vi u inat poželite dobro jutro baš onom slatkom tipu iza Vas ili došetajte do njega i kažite da je baš za njegovim stolom Vaše omiljeno mesto. Poručite novu turu kafe i u opuštenoj atmosferi, uživajte u ćaskanju. Prepustite se. Nasmejte se.

      Jer život je lakši uz prave prijatelje, iskrene emocije i kvalitetnu kafu. Dopustite da Vam nasmejani ljudi požele dobro jutro i učine jutarnju kafu posebnom.

Ko zna ko baš Vama sutradan može „sasvim slučajno“ da sedne za sto ili začini jutro osmehom.

drevna

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *