Idealno rešenje za vrele letnje večeri

       Potpuno je normalno da poželite ponekad, bar na kratko, da se malo osamite, da ćutite i razmišljate.

Ljudi jesu društvena bića, ali nervoza na poslu, fakultetu često se donese kući, a nekako je najlakše negativnu energiju preneti na partnera. A kada se nađete u ovakvoj situaciji, najbolje je „spustiti loptu“, pružiti partneru malo mira i prošetati se do omiljenog lokala.

Sledeća stvar je izbor pića. Dajte sebi vremena i spram raspoloženja odlučite se za hladno pivo ili čašu kvalitetnog vina, a ako baš želite da date sebi oduška tu je žestina. Trenutak kada konobar spušta čašu sa hladnim napitkom u vreloj noći prosto kao da vas hipnotiše, a zvuk kada čaša dodirne sto, vraća u realnost. Kako živimo u dobu telefona i tableta, čije kamere imaju odličnu optiku, brzo i lako možemo napraviti sjajnu fotografiju. Onu fotografiju koja će uspeti da zabeleži svu privlačnost letnje noći, hladne čaše, želje za dobrim provodom. Sve što treba da uradite je da fotku pošaljete partneru i predložite da podeli svoje probleme sa vama, u vašem kafiću, u kojem se najprijatnije osećate.

Prosto neće moći da odoli. Mi ne možemo da pretpostavimo da li će vaš partner doći zbog vašeg umeća fotografisanja, zbog želje da sa vama porazgovara ili zbog mesta gde se nalazite, ali vam garantujemo da će svakako doći.

Ne postoji problem koji ne može da se reši, nedoumica koju nije moguće otkloniti. Potrebno je samo malo ljubavi, razumevanja, želje i volje da dragoj osobi budete oslonac u životu. I ne treba mnogo razmišljati, reči će doći same od sebe. Brzo će pogledi govoriti umesto vas. Jer kada ste na pravom mestu, sa pravom osobom uz omiljeno piće, život se čini mnogo jednostavnijim.

 

drevna

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *