HRANA.SREĆA.SMEH

Poznati smo kao veliki ljubitelji hrane, raznoraznih gurmanskih specijaliteta, kako slanih, tako i slatkih. Hrana nas je uvek spajala. Najdivnije uspomene nosimo sa zajedničkih roštilja, velikih porodičnih okupljanja koja nikako nisu mogla da proteknu bez hrane. Najlepši trenuci jesu upravo oni provedeni sa porodicom, za trpezarijskim stolom. Za nedeljnim ručkom otkrivaju se one male, slatke tajne, jer se za stolom sa porodicom i dragim ljudima vode opušteni razgovori i najviše se smeje. Stariji su nekada govorili da se ne priča dok se jede. Šta su oni znali?! Kako su se mladi parovi zbližavali ćućoreći uz slatke kolače ili kugle sladoleda, tako su kasnije svoja iskustva razmenjivali sa svojim klincima za porodičnim obrocima.

Danas jednostavno možete da iznenadite svoju porodicu, da rezervišete sto u svom omiljenom restoranu znajući da je hrana koja se služi kvalitetna, da je pripremljena na vrhunski način, sa dozom ljubavi u sebi. Na čistom vazduhu, na blagom povetarcu smešteni na terasi restorana sa pogledom na Dunav, znajte da ćete porodici pružiti događaj za pamćenje. Klinci će biti opušteni posmatrajući prirodu oko sebe, a vi ćete biti rasterećeni i srećni jer ste deci pružili nešto drugačije i jer ste svi zajedno na okupu. Možete pozvati i prijatelje i uživati u odabranom društvu.

Bez bojazni da hrana neće biti zadovoljavajuća, znajući da će biti mnogo ukusna, savršeno dekorisana i izuzetno privlačna, možete da uživate u svakom zalogaju. Zdrav obrok pripremljen sa ljubavlju prepozna se već na prvi zalogaj. A kad konobari spuste svu tu hranu na vaš sto, kada se isprepletu različiti miris, poneće vas želja za hranom i sa uma će smetnuti sve negativne misli, brige i problemi.

Na vama je samo da odvojite vreme i da dođete. I da uživate u savršenom ručku sa svojim najmilijima.

bata--pezo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *