Stomatoloska ordinacija Žiža Popović Dent

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent nalazi se u Novom Sadu i na jednom mestu nudi široku paletu stomatoloških usluga koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi.

      Zdravlje zuba je od velike važnosti za zdravlje čitavog organizma koji je sastavljen od sistema koji su međusobno povezani. Zato je vrlo važno čuvati zdravlje usta i zuba kako bi čitavo telo bilo u savršenoj formi.

Ordinacija Žiža Popović Dent svakog meseca organizuje posebne AKCIJE na određene stomatološke usluge, a više informacija o tome možete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem Facebook društvene mreže, mejla, telefona ili sajta.

Rana dijagnoza karijesa, kao i sprovođenje adekvatne terapije je od izuzetnog značaja za zdravlje Vaših zuba. Naš stručni tim stomatologa u svom radu koristi najsavremenije stomatološke materijale i minimalno invazivne metode, što našim pacijentima omogućava da sa lakoćom prevaziđu nelagodnosti i ranije strahove od sličnih intervencija.

Stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent nudi Vam veliki izbor usluga iz oblasti stomatološke protetike, u skladu sa savremenim metodama rada. Bilo da je Vaš izbor mobilna ili fiksna protetika, naš rad je zasnovan, pre svega, na detaljnoj dijagnostici, lečenju potpornog aparata i rehabilitaciji.

Posebnu pažnju u našem radu poklanjamo najmlađim pacijentima koji od najranijeg uzrasta treba da nauče o važnosti redovnog odlaska kod zubara.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje trudi se da kroz zanimljive demonstracije na modelima i putem prezentacije, nauči sve mališane o redovnom i pravilnom održavanju oralne higijene, poseti stomatologu i pravilnoj ishrani.
Takođe, u našoj ordinaciji vršimo savetovanje budućih majki o važnosti dojenja za razvoj orofacijalnog sistema, dajemo sve potrebne informacije o mlečnoj denticiji i na taj način omogućavamo budućim majkama da što lakše prođu kroz fazu mlečne denticije zajedno sa svojim bebama.

Stomatologija pored lečenja mora da zadovolji sve potrebe pacijenta, među kojima estetika zauzima značajno mesto i dolazi kao obavezna na kraju sprovedenog lečenja.
Beljenje zuba i zubni nakit su najlepše usluge koje pružamo našim pacijentima. Postupak rada je potpuno bezbolan za pacijenta.

Već nakon jednog tretmana bićete zadovoljni rezultatima i nećete moći da sakrijete zadovoljstvo zbog novog osmeha.

Telefon: Dr Nikolina Žiža 069/144-9656, Dr Mirjana Marković 064/918-98-09 021/30-11-609
email: nikolina.ziza@gmail.com
web:
Drštvene mreže: Facebook
Adresa: Somborska 1a/33