Cvećara Đurđevak

Cvećara Đurđevak nudi Vam široku lepezu cvetnih umetničkih dela kojima možete obradovati Vaše najmilije ili ulepšati Vaš životni prostor. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas jedinstveni i luksuzni cvetni aranžmani u korpama i buketi, cveće u kutiji, ruže u kutiji koji odgovaraju svim situacijama.

Ono po čemu se cvećara Đurđevak razlikuje od drugih su jedinstveni i drugačiji cvetni aranžmani ukomponovani u različite oblike i dimenzije. Koncept naše cvećare je unikatnost, bez ponavljanja, jer smatramo da svako zaslužuje jedinstven cvetni aranžman.

Odabrati pravi cvet ili aranžman za određenu priliku ponekad stvarno predstavlja pravi izazov. Zavisno od prilike, cvećara Đurđevak za Vas izrađuje jedinstvene cvetne aranžmane od najrazličitijih vrsta cveća. Kada su u pitanju teški trenuci u životu, potreban Vam je neko na koga sa sigurnošću možete da se oslonite.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i rado će Vas posavetovati koje cveće je adekvatno za svaku priliku. Za Vas ćemo izraditi najlepše cvetne aranžmane, bukete, suze ili vence. Takođe, u našoj ponudi nalazi se najveći izbor rezanog cveća i ukrasnih biljaka koji će ulepšati Vaš prostor.

Svim budućim mladama nudimo izradu bidermajera od prirodnog cveća, sa različitim elementima po Vašoj želji.

Ogroman izbor već gotovih bidermajera nudi mogućnost svakoj mladi da za svoj svečani dan izabere upravo ono o čemu je maštala. Takođe, u skladu sa Vašim željama, naše ljubazno osoblje će izraditi jedinstven bidermajer koji će upotpuniti Vaš kompletan izgled.

Adresa:
Sentandrejski put bb, Novi Sad

Kontakt telefon:

(+381) 69 721101

Facebook page:

www.facebook.com/Cvecara-Djurdjevak

 

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

 

Telefon:
email:
web:
Drštvene mreže:
Adresa:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *